Dovleac copt cu lămâie, verde saut și sos de chimen prăjit

Dovleac copt cu lămâie, verde saut și sos de chimen prăjit
Dovleacul copt cu lămâie, verdețuri saut și sos de chimen prăjit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 144 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Dovlecei de nucă prăjită peste Farro și naut cu sos de iaurt cu chimen prăjit, Salată de conopidă cu năut, Kale, chimen, lămâie și hrișcă prăjită {vegan + fără gluten}, și Salată de dovleac prăjită cu chimen cu pansament cremos de coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F / 220 C.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți dovleacul într-o tigaie cu ceapa și salvie. Condimentează și toarnă peste uleiul de măsline. Gatiti aproximativ 30 de minute sau pana cand dovleacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DovleacDovleac
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
În timp ce dovleacul gătește, fă-ți pansamentul. Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți semințele de chimen. Acest lucru ar trebui să dureze doar un minut și veți ști că este gata când amurgul chimenului se învârte în jurul bucătăriei dvs. Se răcește un minut, apoi se strecoară sucul de lămâie în tigaie și se adaugă uleiul de măsline. Pune acest lucru într-un ulcior sau ceva și se lasă la o parte, amestecând în CR fra fra fra chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
ChimenChimen
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DovleacDovleac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Acum, Verzii. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și usturoiul. Aruncați verdeața și gătiți până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți dovleacul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți verdeața pe o farfurie, acoperiți cu dovleacul și acoperiți cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
VerziiVerzii
7
Rețete de Sophie Dahl. Retipărit cu permisiunea de la foarte îndrăgit de mâncare: un an în rețete de Sophie Dahl, nr. 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
8
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Sophie Dahl și-a început cariera ca model, dar scrisul a fost întotdeauna prima ei dragoste. În 2003 a scris o nuvelă ilustrată numită Omul cu ochii dansatori, care a fost o carte bestseller Times. Acesta a fost urmat de un roman, jucându-se cu adulții, publicat spre laudă pe scară largă de Bloomsbury în 200
9
Dahl este editor colaborator la British Vogue. De asemenea, a scris pentru noi Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, The Guardian și The Saturday Times Magazine, printre altele.Un devorator devotat și bucătar, ea a scris o carte care cronicizează aventurile ei cu mâncare, deliciile voluptuoase ale domnișoarei Dahl, publicată de Harper
10
Collins în 2009, care a fost cel de-al doilea bestseller al ei. În urma succesului Voluptuous Delights, Dahl a scris și a prezentat o populară serie de gătit BBC2 în șase părți, delicioasa domnișoară Dahl, care a fost difuzată în numeroase țări din întreaga lume.Dahl locuiește în Anglia, unde continuă să lucreze la Jurnalism, ficțiune și coacere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista