Dovleac Coniac Crema De Zahar Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cognacul de dovleac Cr. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 416 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Pumpkin Pie Creme Brulee, și Cremă De Dovleac Brulee.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați 8 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă într-o tigaie de prăjire grea.
Încălziți frișca pentru a fierbe puțin într-o cratiță medie la foc mediu.
Combinați ingredientele rămase într-un bol mare de amestecare, amestecând împreună până se omogenizează. Treceți treptat în smântână fierbinte.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un ulcior.
Împărțiți crema în mod egal între ramekins. Umpleți tigaia cu apă fierbinte la o adâncime de 1 inch. Se acoperă cu folie de aluminiu, sertizare în jurul marginilor de tigaie.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când crema abia se fixează și se agită când este agitată.
Scoateți ramekins din Baia de apă, lăsați să se răcească și răciți 3 ore sau până la 3 zile.
Presărați suprafața fiecărei cremă uniform cu 1 lingură de zahăr. Caramelizați zahărul cu o lampă de bucătărie, mișcând rapid flacăra înainte și înapoi peste cremă.
Lăsați să se răcească cu 2 până la 3 minute înainte de servire.
* Înlocuiți romul sau coniacul, dacă doriți.
Notă: dacă nu aveți o lampă de bucătărie, fierbeți 3 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când zahărul se caramelizează.