Do-Ahead Piure De Cartofi
Do-Ahead piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Faceți Cartofi Piure Înainte, Do-Ahead Usturoi Piure De Cartofi, și Prep-Ahead Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Frecați cartofii. Lăsați pielea, dacă doriți, sau curățați-o subțire și îndepărtați ochii.
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) la fierbere în cratiță de 3 litri; adăugați bucăți de cartofi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti acoperit 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Agitați ușor tigaia la foc mic pentru a usca cartofii.
Încălziți laptele, frișca, untul, sarea și piperul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când untul se topește. Măsurați 1/4 cană din amestecul de lapte; acoperiți și refrigerați.
Adăugați amestecul de lapte rămas în cantități mici la cartofi într-un castron mediu, zdrobind cu masher de cartofi sau mixer electric după fiecare adăugare. (Cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți.) Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși.
Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. Puneți cartofii în caserolă.
Coaceți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 177°.
Se toarnă amestecul de lapte rezervat peste cartofi.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când cartofii sunt fierbinți. Chiar înainte de servire, amestecați cartofii.