Divinitatea
Divinitatea este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 830 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Divinitatea, Crincormme Divinity, și Divinitatea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul, siropul de porumb si apa (folositi 1 lingura mai putina apa in zilele umede) intr-o cratita de 2 litri la foc mic, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până la 127° pe termometrul cu bomboane sau până când o cantitate mică de amestec aruncată în apă foarte rece formează o bilă tare care își păstrează forma, dar este flexibilă.
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Continuați să bateți în timp ce turnați sirop fierbinte într-un flux subțire în albușuri de ou, bătând constant la viteză medie. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizați mixer electric, nu un mixer portabil portabil, deoarece timpul de bătaie este de aproximativ 10 minute și amestecul este gros.)
Adăugați vanilie. Bateți până când amestecul își păstrează forma și devine ușor plictisitor. (
Amestecul poate deveni prea rigid pentru mixer.) Amestecați ușor nucile.
Aruncați amestecul din lingura cu unt pe hârtie cerată.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 12 ore, întorcând bomboanele o dată, până când bomboanele se simt ferme. A se păstra într-un recipient etanș.