Dip De Vinete Prăjite La Foc Din Orientul Mijlociu: Babaganoush

Dip de vinete prăjite la foc din Orientul Mijlociu: Babaganoush este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de pita, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Salată De Vinete Din Orientul Mijlociu, Runde De Vinete Din Orientul Mijlociu, și Baba Ghanouj-Dip De Vinete Din Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
Există 2 moduri de a găti vinetele. Primul mod, pe plită, este preferatul meu, deoarece produce un babaganoush cu aromă mult mai afumată.
Pentru metoda plitei: întoarceți 2 arzătoare cu accelerație completă.
Așezați 1 vinete pe fiecare arzător și, folosind o pereche de clești, întoarceți la fiecare 5 minute sau cam așa ceva, până când întreaga suprafață a vinetelor este carbonizată și crocantă, aproximativ 15 minute. Nu vă faceți griji dacă vinetele se dezumflă puțin.
Scoateți din arzător și puneți-l pe o farfurie pentru a se răci.
Pentru metoda cuptorului: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. înțepați vinetele peste tot cu o furculiță (acest lucru împiedică vinetele să explodeze în cuptor, așa că nu săriți peste acest pas).
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Indiferent de metoda de gătit pe care o alegeți, odată ce vinetele sunt suficient de reci pentru a le atinge cu mâinile, curățați cu grijă pielea carbonizată de pe vinete. Aruncați pielea. Mutați carnea pe placa de tocat, tăiați tulpina și aruncați-o. Folosind cuțitul, tocați carnea până aproape netedă. Scoateți într-un castron.
Adăugați sucul de lămâie, tahini, pătrunjelul și puțină sare și piper.
Bateți împreună și gustați pentru condimente. Simțiți-vă liber să adăugați mai mult suc de lămâie, mai multă sare și piper... acesta va varia în funcție de mărimea vinetelor tale și de modul în care îți place ganoush-ul tău!
Se servește cu chipsuri de pita.