Dhal de linte dulce și acru cu vinete la grătar

Dhal de linte dulce și acru cu vinete la grătar
Dhal de linte dulce și acru cu vinete la grătar este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 408 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, ceapă, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 282 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Dhal ușor de vinete și linte, Dhal Indian cu roșii și vinete, și O Sărbătoare De Toamnă / Dhal De Vinete Afumate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Acoperiți lintea, turmericul și pasta de tamarind cu 500 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
TurmericTurmeric
LinteLinte
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Adăugați puțină sare și fierbeți timp de 15 minute sau până când este foarte moale. Îndepărtați orice spumă care se formează deasupra. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei și gătiți ceapa, usturoiul și ghimbirul până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Adăugați pudra de curry și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Se toarnă amestecul de linte și se fierbe încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
5
Între timp, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte. Frecați uleiul rămas peste feliile de vinete și condimentați. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pana cand sunt fierte si carbonizate. Mănâncă cu orez basmati, chutney de tei sau mango și o stropire de coriandru, dacă vrei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Orez BasmatiOrez Basmati
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista