Desert pufos de căpșuni
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, desertul pufos cu căpșuni ar putea fi o rețetă minunată fără gluten de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 215 calorii , 2 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,08 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căpșuni, extract de vanilie, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Desert ușor cu căpșuni cu tărână , Desert din compot cu rubarbă și căpșuni proaspete și Vafe uimitor de pufoase .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați căpșunile, bezele și nucile pecan. Într-un alt castron mare, bate smântâna și vanilia până se formează vârfuri tari; se amestecă în amestecul de căpșuni. Cu lingura în feluri de mâncare de desert.