Desert De Tort Alimentar Înger
Angel Food Cake desert este un fără gluten rețetă cu 1 porție. Pentru $9.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1746 calorii. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de iaurt de vanilie fără grăsimi, fructe, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Desert De Tort Alimentar Înger, Desert De Tort Alimentar Înger, și Orange Angel Food Cake Desert.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza și iaurtul împreună.Pregătiți-vă alegerea fructelor (căpșuni, cireșe, piersici, zmeură etc.).
Tort strat în vas de sticlă.Următorul strat este brânza și iaurtul.
Strat de fructe.Repetați fiecare strat.Se acoperă cu iaurt fără grăsimi sau cu conținut scăzut de grăsimi sau bici rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "