Desert De Gelatină Cu Fructe Înghețate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul de gelatină din fructe înghețate. Această rețetă face 9 porții cu 125 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de banane, apă, sfaturi de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelatină De Fructe Mată, Salată De Gelatină Mată, și Gelatină De Lămâie Înghețată De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați 1-1 / 8 lingurițe gelatină; pus deoparte pentru topping. Într-o cratiță mică, presărați gelatina rămasă peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana cand gelatina este complet dizolvata.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 căni de suc de afine și suc de portocale.
Așezați ananasul și bananele într-un 8-in. farfurie pătrată acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de suc peste fructe. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 45-60 de minute sau până când este ferm.
Pentru topping, într-o cratiță mică, presărați gelatină rezervată peste sucul de afine rămas; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă zahărul. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva complet.
Așezați iaurtul într-un castron; amestecați amestecul de afine.
Se întinde peste gelatină. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.