Desert Cu Puf De Lămâie

Desert Cu Puf De Lămâie
Desertul cu puf de lămâie este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1075 de fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, firimituri de biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Desert Ușor Cu Puf De Lămâie, Pizza cu desert cu mere Fudge, nuci și puf, și Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-un castron mic de metal; așezați bătăile mixerului în castron. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, într-un castron mare, dizolvați gelatina și zahărul în apă clocotită. Se amestecă sucul de lămâie. Acoperiți și dați-l la frigider până la sirop, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile și untul; puneți deoparte 2 linguri pentru garnitură. Apăsați firimiturile rămase pe fundul unui 13-in. x 9 inch. dish. Bateți laptele răcit până se formează vârfuri moi. Bateți gelatina până se formează bule mici. Îndoiți laptele în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se presară cu firimituri rezervate. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează.
6
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista