Desert Cu Cheesecake Cu Cireșe-Fudge
Cherry-Fudge Cheesecake desert necesită aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 413 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, frișcă, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Desert Cu Cheesecake Cu Cireșe, Choc-cherry Fudge torte cu sorbet de cireșe, și Desert De Înghețată Cu Fudge Fierbinte.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Se amestecă împreună 3/4 cană din amestecul de brownie (uscat), făina și untul. Apăsați în partea de jos a tigaiei cu formă de arc ungară, 9X3 inci sau a tigaiei pătrate, 9x9x2 inci.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie de aproximativ 2 minute, răzuind vasul frecvent, până se omogenizează.
Adăugați amestecul de brownie rămas și smântâna pentru biciuire. Bate pe viteza medie, răzuire castron frecvent, pana se omogenizeaza.
Se toarnă peste crustă în tigaie.
Coaceți 45 până la 50 de minute pentru tigaia cu formă de arc, 35 până la 40 de minute pentru tigaia pătrată de 9 inci sau până când este setată; se răcește 20 de minute. Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi înainte și după refrigerare.
Întindeți umplutura de plăcintă peste cheesecake. Acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 2 ore. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.