Desert congelat de nucă de cocos
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, desertul cu nucă de cocos congelată ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 472 de calorii. Pentru 81 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de nucă de cocos, extract de vanilie, nuci de macadamia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Desert congelat cu cremă de nucă de cocos, Desert congelat cu nucă de cocos și ananas caramelizat și Desert congelat cu zmeură.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa și zahărul la fiert. Gatiti, neacoperit, timp de 5 minute. Misto. Se amestecă 2 căni de nucă de cocos și vanilie. Într-un castron mic, bate smântâna până se formează vârfuri moi; se amestecă în amestec de nucă de cocos.
Se toarnă în vase de servire. Acoperiți și congelați peste noapte.
Scoateți din congelator cu 45 de minute înainte de servire. Prăjiți nuca de cocos rămasă; se presara peste desert. Deasupra cu nuci de macadamia.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.