Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Delicios Spanac Anghinare Dip ar putea fi o reteta restante pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 2,36 USD pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă, cremă de brânză, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un vas mic de copt, amestecați inimile de anghinare, spanacul, smântâna, maioneza, crema de brânză, brânza Romano și usturoiul. Acoperiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Brânză Romano
Cremă De Brânză
Maioneză
Smântână
Spanac
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți până se încălzește și se fierbe, aproximativ 25 de minute.