Degete De Pui Cu Crustă De Migdale

Degete De Pui Cu Crustă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați degetele de pui cu crustă de migdale. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 217 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână ou, lapte degresat, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi migdalele măcinate, puteți urma acest fel principal cu Tarte Aux Abricots-Tartă De Caise Franceză Glazurată Cu Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Degete De Pui Cu Crustă De Migdale, Zară Migdale Cruste Degetele De Pui, și Degete De Pui Cu Crustă De Migdale-Low Carb & Paleo.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista