Degete de pește groase cu piure de mazăre și mentă

Degete de pește groase cu piure de mazăre și mentă
Degetele de pește groase cu piure de Pean și mentă durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, unt, Cod pacific și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Gătit cu copii: degete de pește groase, Indesata pește degetele cu cheat ' s lemon aioli, și Degete De Pește sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/4 căni. Aranjați pesmetul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devine auriu. Se răcește; așezați într-un vas superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați peștele în bucăți de 16 (3 x 1 inch); se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați făina și oul în vase separate de mică adâncime. Dragă 1 deget de pește în făină, scuturând orice exces. Înmuiați peștele în ou; dragă în pesmet. Repetați procedura cu restul de pește, făină, ou și pesmet. Aranjați peștele acoperit pe o grătar pe o foaie de copt; acoperiți ușor peștele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă mazărea; acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se ia de pe foc; se amestecă untul, menta, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Așezați amestecul de mazăre într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Așezați aproximativ 1/3 cană de piure de mazăre în mijlocul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Stivați 4 degete de pește pe piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista