Dal cu cremă de castraveți și chipsuri de Pita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 325 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, castraveți, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Baie de iaurt de castraveți cu chipsuri de Pita, Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, și Chipsuri de Pita la cuptor cu cremă de brânză Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti chipsuri de pita, împărțiți pitas; tăiați fiecare jumătate în 8 pene. Aranjați pene într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Pita
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când sunt crocante. Se răcește complet pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru a pregăti crema de castraveți, puneți spanacul și smântâna într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Culese Crengute De Marar
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Puneți amestecul de spanac într-un castron mic; se amestecă castravetele și o picătură de sare. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a pregăti dal, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați semințe de chimen și semințe de muștar; gatiti 2 minute sau pana se prajeste, amestecand frecvent. Se amestecă ceapa, usturoiul, ardeiul roșu, turmericul și ghimbirul; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă bulion, linte și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când lintea este foarte fragedă, amestecând ocazional. Descoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când sunt groase și cremoase, amestecând ocazional cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Turmeric
Linte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc. Se amestecă Roșia, 1/4 linguriță sare și sucul. Lingură aproximativ 3/4 cană dal în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 3 linguri de cremă de castraveți și 8 chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Pita
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat