Cutie De Rețetă Pullman Loaf

Cutie De Rețetă Pullman Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rețeta Box Of Pullman Loaf. O porție conține 267 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, ouă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pullman Loaf, Ouă pocate, spanac ofilit și pâine prăjită Pullman cu slănină, ceapă și gem de roșii, și Rețetă De Pâine Sandwich Cu Lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Practic, ceea ce faceți aici este să construiți o cutie mare de pâine cu unt, o mică casă pentru ouăle voastre. Începeți prin a scoate o felie de aproximativ 2 inci (5 cm) grosime din pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Tăiați crustele din felie, apoi îndepărtați miezul acesteia tăind o gaură pătrată în mijloc. Rețineți că gaura trebuie să fie suficient de mare pentru a conține trei ouă amestecate și peștele delicios. Preîncălziți cuptorul la o setare scăzută. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentăsau mai bine, folosiți o grătar pentru micul dejunla foc mic și colorați încet cutia pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Puneți cutia pe o farfurie împreună cu peștele și puneți farfuria în cuptor pentru a încălzi peștele și a menține cutia caldă. Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna și puțină sare și piper. Amestecați ouăle la foc mic în untul rămas în aceeași tigaie (sau o tigaie nouă dacă ați folosit o tavă pentru pâine). Când sunt aproape gata, adăugați cu nonșalanță bucățile calde de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Încălziți ansamblul.
5
Așezați ansamblul în cutie.
6
Garnisiți cu crme frache, arpagic și hrean. De asemenea, găsim o linguriță de caviar pentru a fi o atingere plăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
CaviarCaviar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista