Cuscusul cu dovlecel condimentat este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mentă, pudră de chili, cuscus și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuscus Condimentat, conopidă condimentată "cuscus", și Cuscus condimentat și pui.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul cu 1/4 linguriță sare doar la fiert într-o cratiță mică, apoi turnați peste cuscus într-un bol și lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Pufați cu o furculiță și lăsați-o deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa cu 1/4 linguriță de sare, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă usturoiul și saut-ul, amestecând, până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Se adauga dovlecelul si restul de 1/2 lingurita sare si saut, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat scăzut, apoi amestecați coriandru, pudră de chili, chimen și piper și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute. Se amestecă ușor amestecul de dovlecei în cuscus și se răcește la cald sau la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, amestecați menta și sucul de lămâie.