Curry Verde Cu Cod Și Fasole Verde

Curry verde cu Cod și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 534 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 6 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de frunze de busuioc, bulion de legume, frunze de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Curry verde cu păstrăv de lac și fasole verde, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Curry de porc roșu cu fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de mușcătură și puneți-l deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 până la 3 litri la foc mediu până când un pic de pastă de curry doar sfârâie când este adăugată în tigaie.
Adăugați toată pasta de curry și gătiți, apăsând și amestecând cu o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, pentru a înmuia pasta și amestecați-o cu uleiul, până când este parfumată, 1 până la 2 minute.
Adăugați laptele de cocos și bulionul și aduceți la foc mic.
Adăugați fasolea verde și jumătate din frunzele de tei (dacă folosiți) și amestecați bine.Se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când fasolea verde este aproape fragedă, aproximativ 4 minute.
Adăugați codul, amestecați și gătiți până când peștele este aproape gata, aproximativ 2 minute.
Adăugați sosul de pește și zahărul și amestecați pentru a combina.
Se ia de pe foc. Rupeți frunzele de busuioc în jumătate (sau sferturi dacă sunt mari) și amestecați-le în curry, împreună cu frunzele de tei rămase (dacă le folosiți).
Lăsați să se odihnească 5 minute pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Se servește fierbinte sau cald cu orez sau tăiței, garnisit cu feliile de chile (dacă se folosește).
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.