Curry rapid de pui cu ardei dulci
Curry rapid de pui cu ardei dulci ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, pastă ușoară de curry indian, suc de lime și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murați rapid și Ketchup-ul Sunny' s Curry, Curry Rapid De Pui, și Curry Rapid De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați pastă de curry și 1/4 linguriță (1 mL) sare; gatiti, amestecand, timp de 1 minut sau pana cand este foarte parfumat si incepe sa se rumeneasca.
Adăugați ardei roșu; gatiti, amestecand, timp de 2 minute, sau pana cand incepeti sa se inmoaie. Se amestecă puiul; gătiți, amestecând, timp de 1 până la 2 minute sau până când este bine acoperit și începe să devină alb.
Bateți făina în smântână; se toarnă în tigaie și se fierbe la foc mic, amestecând pentru a se combina. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, timp de aproximativ 8 minute sau doar până când puiul nu mai este roz în interior și sosul este ușor îngroșat. Se amestecă coriandru și suc de lămâie. Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Se servește presărat cu nucă de cocos (dacă se folosește).
Garnisiți cu pene de var pentru a stoarce deasupra.