Curry dulce și fierbinte de creveți și ananas

Curry dulce și fierbinte de creveți și ananas
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., curry dulce și fierbinte de creveți și ananas ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 3,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 286 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, pudră de curry massaman, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Curry De Creveți Și Ananas, Curry de creveți Thailandezi, dovlecei și ananas, și Curry De Creveți Tigru De Nucă De Cocos (Thengai Konju Curry) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea, încălziți uleiul și adăugați pasta de curry. Se prăjește timp de 2 minute, se adaugă zahărul și turmericul, apoi se amestecă bine. Stropiți în sosul de pește, apoi laptele de cocos și ananasul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
TurmericTurmeric
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați frunzele de tei sau sucul, ardeiul iute și lămâia. Se fierbe timp de 3 minute, se aruncă creveții și se fierbe încă 5 minute până când creveții își schimbă culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista