Curry de varză de mumie

Curry de varză de mumie
Reteta Curry de varza mumie este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 6 porții cu 38 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul, untul, 3 varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spooky mănâncă: Mami-câini și Mami cookie-uri, Varză și Curry de legume, și Curry de năut, cartofi și varză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista