Curry De Miel

Curry De Miel
Rețeta Curry de miel ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție conține 300 de calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, cardamomi, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry De Miel, și Curry De Miel.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare și prăjiți cuișoarele, cardamomii, bețișoarele de scorțișoară, frunzele de dafin și boabele de piper până când încep să apară (la foc mediu până la mare), ar trebui să dureze aproximativ un minut.Apoi adăugați pasta de usturoi-ghimbir și ceapa și prăjiți până la moale și auriu (adăugați puțină apă dacă amestecul se lipeste de bază).Apoi adăugați pudra de turmeric, pudra de ardei iute, pudra de coriandru, pudra de chimen și sarea și prăjiți încă 5-10 minute adăugând puțină apă dacă este necesar (rețineți că condimentele ard ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați iaurtul bătut și amestecați-l bine timp de 2 minute, apoi amestecați pasta de roșii și gătiți încă 5 minute.Acum adăugați bucățile de carne și amestecați bine, asigurându-vă că carnea este acoperită cu amestecul de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi mielul (aproximativ 1/2 litru), dându-i din nou o agitare bună și acum reduceți focul la minim și lăsați-l să fiarbă ușor cu capacul timp de 1 1/2 ore.Acum adăugați pudra garam masala și gătiți încă 30 de minute până când sosul s-a îngroșat.Se amestecă frunzele de coriandru tocate și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Se servește fierbinte cu orez basmati simplu sau pâine naan (rețetă #215545).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
NaanNaan

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista