Curcanul prăjit cu ierburi Chiarello

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu ierburi Chiarello. O porție conține 633 calorii, 72g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lămâie, curcan, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curcanul prăjit cu ierburi Chiarello, Supa de Squash de butternut prăjită de Chiarello, și Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Spălați curcanul, în interior și în exterior și uscați bine. Înveliți în interior și în exterior cu ulei de măsline. Condimentați curcanul la exterior cu sare și piper, apăsându-l pentru a adera.
Așezați 2 crenguțe de rozmarin, 1 crenguță de cimbru, 1 crenguță de salvie, 1 crenguță de oregano și jumătăți de lămâie în interiorul cavității curcanului.
Așezați suportul de răcire sau raftul de prăjire în partea de jos a tăvii mari de prăjire.
Așezați curcanul pe raft și aranjați morcovii, țelina și ierburile rămase pe fundul tigaiei în jurul curcanului.
Se toarnă 4 căni (1 cutie) bulion de pui și apă peste legume și ierburi.
Prăjiți până când un termometru citit instantaneu (introdus adânc în coapsă, dar departe de os) citește 165 de grade F și sucurile din coapsă se limpezesc atunci când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore, ungându-se cu bulion de tigaie la fiecare 30 de minute.
Scoateți curcanul din tigaie și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli. Se strecoară și se rezervă sucurile de tigaie și se aruncă legumele.
În timp ce curcanul se odihnește, faceți sosul. Într-o cratiță medie grea, gătiți făina și untul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute sau până când se formează un roux blond.
Adăugați sucuri de tigaie și 4 căni (1 cutie) de bulion de pui; se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți focul și lăsați să fiarbă până se îngroașă și gata de servit.
Sculptați curcanul după dorință și serviți cu sos.