Curcan prăjit cu umplutură de ciuperci cu cârnați și sălbatici
Curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci cu cârnați și sălbatici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 1139 calorii, 125g de proteine, și 65g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cutie jumătate și jumătate, sare, curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare includ Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Castane Și Cârnați, Curcan prăjit cu umplutură italiană de cârnați, și Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe.
Instrucțiuni
1
Combinați untul și cimbru, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; pus deoparte. Clătiți bine curcanul cu apă rece și uscați-l. Slăbiți pielea de pe piept fără a o detașa; întindeți cu grijă amestecul de unt sub piele. Frecați în afara curcanului uniform cu 1 lingură de sare și 1 lingură de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lingura 4 cani cârnați-și-sălbatice ciuperci umplutura în Turcia; truss curcan, și cravată capetele picioarelor, împreună cu șir. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare; frecați cu 2 linguri de sos de soia și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 375 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul pentru carne introdus în coapsa de curcan înregistrează 180 și umplutura înregistrează 165, protejând curcanul cu folie de aluminiu după 1 oră și ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Gătiți măruntaiele și gâtul în apă clocotită pentru a acoperi 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Scurgeți, rezervând 1 cană bulion. Tăiați grosolan carnea de gât și măruntaiele; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
8
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Îndepărtați și aruncați grăsimea din picături; se toarnă 1/4 cană de picături într-o cratiță grea. Se amestecă vinul și bulionul rezervat în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb Perlat
10
Puneți 1/4 cană picături la foc mediu.
11
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc. Adăugați treptat amestecul de vin și jumătate și jumătate; gătiți amestecul, șoptind constant, până la bule. Se amestecă carnea de gât și măruntaiele, 1/2 linguriță sos de soia, sare și piper; se fierbe, amestecând des, la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
12
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt