Curcan Imperial cu sos de Curry
Rețeta curcan Imperial cu sos de Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 10 ore. Pentru $2.94 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 907 calorii, 91G de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, curcan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso-curcan frecat cu sos de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați 2/3 cană de ulei de măsline cu 1 lingură de pudră de curry și când uleiul strălucește, gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Folosind un injector de curcan, injectați pasărea, cu uleiul de curry după cum urmează: 2 linguri în fiecare coapsă, 1 lingură în fiecare toiag și 2 1/2 linguri în fiecare sân.
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei timp de 2 ore. Alternativ, refrigerați pasărea peste noapte și aduceți-o la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți curcanul într-o tigaie. Într-o cratiță medie, topiți 12 linguri de unt.
Adăugați 2 linguri de pudră de curry, 1 lingură de sare și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Periați o parte din amestec pe curcan.
Prăjiți curcanul timp de 2 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu untul de curry și întorcând tigaia pentru rumenire uniformă. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți timp de 30 de minute mai mult sau până când pielea devine maro aurie și un termometru cu citire instantanee introdus într-o coapsă interioară înregistrează 17
Dacă curcanul se rumeneste prea repede, acoperiți-l ușor cu folie.
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Se toarnă sucurile de tigaie într-un castron; îndepărtați grăsimea.
Așezați tigaia peste 2 arzătoare.
Adăugați vinul și șalotele și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 8 minute.
Adăugați sucurile de tigaie rezervate și bulionul bogat de Curcanși aduceți la foc mic.
Între timp, într-o cratiță medie, topiți restul de 3 linguri de unt.
Adăugați restul de 1 lingură de pudră de curry; gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 3 minute. Se amestecă făina, apoi se amestecă treptat amestecul de stoc; se aduce la foc mic. Gatiti la foc moderat, batand, pana cand sosul se ingroasa, 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare. Se strecoară sosul, se transferă într-o barcă cu sos încălzită și se adaugă coriandru. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.