Curcan De Rozmarin Uscat

Curcan De Rozmarin Uscat
Curcanul de rozmarin uscat este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 14. O porție conține 533 calorii, 70g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de tigaie, crenguțe de rozmarin, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan De Rozmarin Uscat, Somon vindecat cu sare cu vodcă, ienupăr, rozmarin și coajă de lămâie, și Curcan vindecat cu condimente.

Instrucțiuni

1
Cu trei zile înainte de servire, într-un blender sau râșniță de condimente, măcinați fin sare, maghiran, cimbru, fructe de ienupăr, boabe de piper și semințe de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
AnasonAnason
Boabe De PiperBoabe De Piper
MaghiranMaghiran
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; salvați gâtul pentru sos. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
4
Tăiați vârfurile aripilor până la prima îmbinare și rezervați pentru sos. Frecați jumătate din amestecul de plante pe tot curcanul; presărați restul în cavitatea corpului. Acoperiți și răciți timp de 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Preîncălziți cuptorul la 325 (convecția nu este recomandată). Puneți crenguțe de rozmarin și usturoi în interiorul cavității corpului curcanului. Împingeți ușor mâna între piele și pieptul de curcan pentru a separa pielea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aproximativ jumătate din unt peste sân sub piele. Topiți untul rămas și periați ușor deasupra curcanului. Înveliți un suport în formă de V cu spray de ulei de gătit și puneți-l într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Așezați curcanul, pieptul în jos, pe raft. Prăjiți curcanul timp de 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
8
Între timp, gătiți vârfurile aripilor de curcan și gâtul pentru sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți curcanul din cuptor și întoarceți pieptul în sus. Reveniți la cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 45 până la 60 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Sfat curcan pentru a scurge sucurile din cavitate în tigaie și transferați într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Lăsați să stea într-un loc cald, neacoperit, timp de 15 până la 30 de minute. Termină sosul, apoi sculptează curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista