Curcan clasic prăjit cu saramură de ienupăr
O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 82 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., curcanul clasic prăjit cu saramură de ienupăr ar putea fi un minunat fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit de ienupăr și ierburi, Curcan prăjit cu saramură de ienupăr cu sos de ciuperci Chanterelle, și Curcan Clasic Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, Salvia, cimbru, sare și câteva măcinări de piper într-un bol mediu de amestecare.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Poziționați un suport pentru cuptor pe al doilea nivel cel mai scăzut din cuptor. Preîncălziți cuptorul la 260°.pregătiți o tigaie mare de prăjire cu un suport de prăjire, de preferință în formă de V, așezat în tigaie.
Puneți ceașcă de amestec de legume în interiorul cavității gâtului și 1 cești în interiorul cavității toracice. Împrăștiați restul pe fundul tăvii de prăjire și adăugați 2 căni de apă în tigaie. Strângeți curcanul urmând instrucțiunile de mai jos. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria curcanul cu jumătate din unt.
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe raft. Prăjiți timp de 30 de minute. Coborâți temperatura cuptorului la 177°.ungeți curcanul cu sucurile de tigaie și prăjiți încă 30 de minute.
Scoateți curcanul din cuptor. Folosind mănuși de cuptor acoperite cu folie de aluminiu sau tampoane de prosoape de hârtie, întoarceți pieptul de curcan în sus. Ungeți cu sucuri de tigaie, apoi întoarceți curcanul la cuptor. Continuați să prăjiți, ungând cu sucuri de tigaie după 45 de minute. După alte 45 de minute, ungeți cu untul rămas. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee înregistrează 74° atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei. Când temperatura internă a curcanului ajunge la125, curcanul este la aproximativ 1 oră distanță de a fi terminat. (Timpii de prăjire vor varia, în funcție de mărimea păsării, de temperatura acesteia atunci când a intrat în cuptor, indiferent dacă este sau nu umplută, și de cuptorul dvs. particular și de precizia termostatului.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;