Curcan Cajun cu umplutură de orez murdar

Curcan Cajun cu umplutură de orez murdar
Curcan Cajun cu umplutură de orez murdar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 458 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din rețetele mele necesită umplutură de orez murdar, sare, condimente Cajun fără sare și curcan. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum A la Cajun orez murdar, Cajun Orez Murdar, și Cajun Orez Murdar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați condimentul Cajun și sarea sub pielea slăbită și presărați în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea cu 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Serviți cu umplutură de orez murdar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
OrezOrez
8
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel și rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Revista