Vegan Cheesecake Cups este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă face 12 porții cu 215 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 292 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână migdale, ulei de cocos, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați ciocolata PB & J cupe { vegan, gf }, PB & J Cheesecake cupe, și Cupe De Unt Pentru Plăcintă Cu Dovleac Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai întâi pulsați ingredientele crustei într-un aluat. Apăsați în partea de jos a căptușelilor pentru cupcake montate într-o formă de cupcake. Puneți deoparte în congelator.Pentru umplutură, scurgeți caju și pulsați cu restul ingredientelor de umplere până când sunt complet netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Adăugați un strat generos deasupra crustei pe care ați pregătit-o mai devreme.Congelați până când setați și serviți.