Cupe Deviled Castravete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căni de castraveți Diavoliți. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, gheață, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă Diabolice Cu Castraveți, Mărar Și Capere, Castravete Mărar Cremă De Brânză Deviled Ouă, și Cupe De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă, se scoate oala de pe foc și se lasă să stea 14 minute. Cu o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron cu gheață și apă rece (rezervați apă fierbinte în oală). Răciți ouăle cel puțin 10 minute, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle înapoi în apă fierbinte (pentru a slăbi cojile) timp de 10 până la 20 de secunde. Se usucă și se curăță.
Între timp, tăiați castraveții în 24 de runde (3/4 in. gros fiecare; s-ar putea să mai rămână niște castraveți). Folosind dimensiunea tăietorului de biscuiți care se potrivește cel mai bine (Vezi notele), tăiați rundele canelate. Cu un baller de pepene galben sau o lingură mică, scoateți semințele din centrele de runde de castraveți, lăsând cel puțin un strat de semințe și/sau carne de 1/4 in. Setați pe o foaie de copt.
Tăiați ouăle cu o răzătoare ascuțită de ras (cum ar fi un microplan) sau împotriva celor mai fine găuri cu lamele (nu perforate) ale unei răzătoare de cutie și puneți-le într-un castron mediu.
Adăugați maioneză, ceapă roșie, 1 linguriță. suc de lămâie și 1/2 linguriță. sare. Mash amestec împreună cu o furculiță.
Umpleți cupele cu amestec de ouă, îngrămădind ușor.
Presărați fiecare cu sare și câteva picături de suc de lămâie după gust și garnisiți cu o bucată de serrano.