Cupcakes fără ciocolată-Cardamom fără Gluten cu cremă de unt de ciocolată, cuiburi de păsări cu zahăr Filat și ouă de pasăre încrustate cu bijuterii
Reteta fara Gluten ciocolata-Cardamom Cupcakes cu unt de ciocolata, Spun cuiburi de păsări de zahăr și ouă de păsări încrustate-bijuterie ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 50 și costă 1,15 USD pe porție. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuiburi de păsări III, Cuiburi De Păsări, și Cuiburi De Păsări Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: măturică mare cu 1 inch îndepărtat de la capăt cu tăietori de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Line mini cupcake tigăi cu 48 de garnituri mini cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Topiți ciocolata în apa clocotită. Într-un bol mic de amestecare, bateți albușurile până se spumează și se rigidizează, dar nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Adăugați 1/2 cană de zahăr și bateți până se rigidizează, dar nu se usucă. Pune deoparte. În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete, crema untul cu restul de 1 1/2 căni de zahăr și vanilie la viteză medie până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți bine. Se amestecă în ciocolata topită. Cerneti impreuna faina de orez, amidonul de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare. Alternați adăugând amestecul de făină și laptele de unt la amestecul de ciocolată, bătând după fiecare adăugare până la neted. Îndoiți Ganache de ciocolată-Cardamom. Îndoiți albii bătuți. Umpleți garniturile de cupcake la jumătate și coaceți timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Pentru asamblare: când cupcakes-urile sunt reci la atingere, pregătiți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare. Umpleți punga cu cremă de unt de ciocolată și țeviți vârfurile fiecărui mini cupcake, păstrând glazura în profil scăzut. Praf partea de sus a cupcakes cu pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Așezați un cuib de pasăre de zahăr Filat deasupra fiecărui tort. Îndepărtați cu grijă oul de pasăre încrustat cu bijuterii de pe covorul de siliciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Așezați un ou în fiecare cuib.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Zdrobiți cardamomul într-o mașină de tocat condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
10
Așezați ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură. Aduceți smântâna și cardamomul doar la foc mic la foc mediu-mare; se toarnă amestecul peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Se lasă să stea, fără agitare, până se răcește. Începând aproape de centru și lucrând spre exterior, amestecați ciocolata topită în cremă până când amestecul este combinat și neted (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
12
Într-un castron mediu, bateți untul până la crem, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
13
Adăugați ciocolata topită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
14
Adăugați extractul de vanilie și bateți timp de 3 minute. Adăugați treptat zahărul și bateți până la crem și la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
15
Fixați o lingură de lemn cu mâner lung sub o placă de tăiere grea de pe marginea contorului, cu mânerul orientat spre exterior și extinzându-se peste margine.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
16
Așezați ziarul pe podea direct sub placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
17
Într-o cratiță grea la foc mediu-mare, combinați zahărul și siropul de porumb și amestecați până când zahărul s-a dizolvat. Nu mai amestecați. Fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei. Gatiti pana cand amestecul devine chihlimbar palid si inregistreaza 340 de grade F (etapa de crack tare) pe termometrul candy. Înmuiați biciul pregătit în caramel. Ținând biciul la aproximativ 2 picioare deasupra mânerului lingurii, rotiți caramelul înainte și înapoi ca un pendul în arcuri lungi, permițând firelor să cadă în fire peste mâner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Ardei Morita Uscat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
18
Lăsați să stea până când este gata de utilizare. Strângeți ușor firele într-o minge, modelând cuiburi cu degetele, cu diametrul de aproximativ 1 inch.
19
Încălziți ciocolata albă peste un cazan dublu până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20
Scoateți din căldură. Când ciocolata începe să se răcească, transferați-o într-o pungă de patiserie și legați partea superioară a pungii folosind o cravată de răsucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
21
Tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
22
Tăiați o felie mică de la capătul pungii de patiserie (dacă ciocolata se termină pentru a o lăsa rapid să stea puțin mai mult). Desenați un ou oval nu mai mare de 1/4 inch. De îndată ce desenați forma, presărați-o cu un sortiment de zaharuri cristaline, stratificându-le deasupra și una lângă alta. (Faceți-l ușor punând zaharurile în ramekine mici, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la culoarea dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
23
Așezați ouăle în frigider pentru a le configura câteva minute.