Rețeta Cupcakes cu mure fără Gluten este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.0 pe portie, veți obține un desert care servește 4. O porție conține 599 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, coajă de lămâie, gumă de xantan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten De Până Acum, Crumble sau tartă fără Gluten cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate), și Crumble De Mure-Pere (Vegan, Fără Gluten, Fără Nuci).