Cupcakes cu ciocolată cu glazură de fasole de vanilie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată cu glazură de fasole de vanilie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 232 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica unt, betty german mix tort de ciocolata, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, Cupcakes Bogate În Ciocolată Cu Glazură De Fasole De Vanilie, și Cupcakes de ciocolată cu umplutură de mure și glazură de fasole de vanilie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouăle, uleiul și berea cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie-mică până se combină. Bateți treptat în lapte.
Tăiați fasolea de vanilie în jumătate și răzuiți semințele. Aruncați fasolea; adăugați semințe la glazură. Bateți cu viteză medie până devine pufos. Pipă sau întinde glazura pe cupcakes.