Cuburi de vită învelite în prosciutto cu sos de muştar

Ai nevoie de un fel principal fără gluten, primar și cetogenic? Cuburi de vită învelite în prosciutto cu sos de muștar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 2,17 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 506 calorii, 24 g de proteine și 43 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de carne de vită tăiată fragedă, ulei de măsline, muștar și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56%, ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum verdeață de muștar înfășurată în prosciutto, mușchiu întreg de vită prăjită în prosciutto și sparanghel învelit în prosciutto cu sos de zmeură.
Instrucțiuni
Presărați carne de vită pe toate părțile cu piper negru. Înfășurați cuburile de vită cu suficient prosciutto pentru a le acoperi în întregime. Asigurați-vă că prosciutto nu se suprapune de mai multe ori.
Puneți cuburile împachetate cu cusătura în jos pe o farfurie. Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei și unt. Când untul s-a topit, adăugați cuburi de carne de vită, cu cusătura în jos pentru a sigila, apoi prăjiți până devine crocant pe toate părțile, aproximativ 8 până la 10 minute pentru raritate medie.
Scoateți carnea de vită și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Adăugați eșalota în tigaie și căliți 1 minut pentru a se înmoaie.
Adăugați supa de pui și răzuiți bucățile maro lipite de fundul cratiței cu o lingură de lemn.
Se amestecă muștarul și smântâna groasă și se mai fierbe 1 minut pentru a îngroșa sosul.
Se ia de pe foc. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper si se orneaza cu patrunjel.