Cuscus, porumb și Lima Bean saut este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole de porumb și Lima, Salată de fasole de porumb ' n ' Lima, și Sote de Broccoli, porumb și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția migdalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
4
Se încălzește la fierbere la foc mare.
5
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Puf înainte de servire.