Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați crocantul Slaw de mere-Pecan. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de mere, miere, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Sandviș De Pui Tocat Cu Salată Crocantă De Pecan, Slaw De Mere Crocant, și Rădăcină crocantă și salată de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați varza, merele, nucile pecan, stafidele și ceapa. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de varză și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la servire.