Crunch de piersici și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Peach & almond crunch. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr demerara, biscuiți amaretti, ml căzi CR aproxormme fra aprox., și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 28%. Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale, Salată de vară cu piersici de migdale cu vinetă de piersici, și Cu Susul În Jos Peach Crunch Tort sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare. Piatra și feliați piersicile.
Așezați biscuiții într-o pungă de plastic pentru alimente și zdrobiți cu un sucitor. Aranjați piersicile și biscuiții sfărâmați în fundul unui vas rezistent la cuptor. Lingurați peste crme frache, neteziți cu un cuțit, astfel încât piersicile să fie acoperite în întregime, apoi presărați suficient zahăr pentru a acoperi crme frache.
Așezați vasul sub grătar timp de 3 minute sau până când zahărul s-a caramelizat.