Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă crostatanul cu pere și merișoare. O porție conține 419 calorii , 3 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă conține 12 porții și costă 72 de cenți per porție. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Dacă ai la îndemână pere bosc, unt, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 26% , ceea ce este destul de rău. Încearcă crostata organică cu fructe de pădure , crostata cu piersici și brioșe integrale cu pere și merișoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Pentru aluat, puneți făina, zahărul și sarea în bolul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați de câteva ori pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Adăugați untul și amestecați rapid cu degetele pentru a acoperi fiecare cub de unt cu făină. Pulsați de 12 până la 15 ori sau până când untul are mărimea unui bob de mazăre. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană de apă cu gheață dintr-o dată prin tubul de alimentare. Continuați să apăsați butonul de puls pentru a combina, dar opriți mașina chiar înainte ca aluatul să se lege. Răsturnați aluatul pe o suprafață bine înfăinată și formați 2 discuri. Înfășurați discurile în folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
5
Întindeți fiecare disc de aluat într-un cerc de 28 cm pe o suprafață ușor înfăinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați-le pe 2 tăvi de copt tapetate cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe De Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
7
Pentru umplutură, curățați perele de coajă, scoateți miezul și scoateți-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
8
Tăiați fiecare sfert în bucăți mari. Amestecați bucățile cu coaja de portocală rasă. Împărțiți bucățile de pere între aluatul de patiserie, acoperind aluatul și lăsând o margine de 3,8 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Presărați 1 lingură de merișoare deasupra fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10
Combinați făina, zahărul, sarea, scorțișoara și ienibaharul în bolul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapă Roșie Tocată, Pentru Servire
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
11
Adăugați untul și pulsați până când amestecul devine sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
12
Toarnă într-un bol și freacă-l cu degetele până când începe să se țină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
13
Presărați uniform deasupra celor două tarte. Îndoiți ușor marginea fiecărei tarte peste pere, plisând-o pentru a forma un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
14
Coaceți crostatele timp de 30 de minute sau până când crusta este aurie și perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 5 Banane Medii
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
15
Lăsați tartele să se răcească timp de 5 minute, apoi folosiți 2 spatule mari pentru a le transfera pe grătare de sârmă.