Crisp Jicama Guacamole
Crisp Jicama Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Tacos de porc cu porumb - Jicama Salsan și Guacamole, Salată Crocantă De Jicama Și Ridiche, și guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican.
Instrucțiuni
Curățați și lăsați 1 avocado copt ferm (1/2 lb.). Într-un castron, amestecați avocado, apoi amestecați 1/2 cană de jicama decojită tocată mărunt, 2 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de coriandru proaspăt tocat, 1 lingură de chili jalapeo proaspăt tocat și 2 lingurițe de coajă de portocală rasă.
Se adaugă sare după gust. Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.