Creveți umpluți care sfidează moartea cu șuncă de Tasso și Crab
Sfidează moartea creveți umplute cu șuncă Tasso și Crab este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 7.26 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți creveți, sare și piper, firimituri de pâine de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Charleston și crupe cu sos de Crab albastru Tasso, Crab Umplute Creveți, și Crab Umplute Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se sotează ceapa, șunca tasso și 2 linguri de pătrunjel timp de 3 până la 5 minute până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, Optional
3
Combinați firimiturile de pâine de porumb cu amestecul de șuncă sotată într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați bulionul de pui și amestecați pentru a umezi uniform. Îndoiți ușor carnea de crab și pătrunjelul rămas. Condimentează cu sare și piper. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. fluturați creveții tăind aproape tot drumul prin curlul interior al corpului. Deschideți plat pentru a semăna cu o formă de fluture și devein. Lingurați 2 linguri în cavitatea creveților, pliați coada pentru a ține umplutura în poziție. Puneți creveții pe un vas de copt ușor cu unt, cu coada în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Crabmeat
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Biban
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Stropiți cu puțin unt topit și coaceți 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți pe pat de verdeață cu aioli de roșii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aioli
7
Începeți cu toate ingredientele la temperatura camerei, acestea se vor emulsiona mai ușor. Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați gălbenușurile, sarea, muștarul, cayenne, sucul de lămâie, usturoiul și apa de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
șofran
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați roșiile și procesați din nou. Cu motorul pornit, adăugați câteva picături de ulei, amestecul va începe să se îngroaie. Apoi, începeți să adăugați uleiul rămas într-un flux subțire și constant. Răsturnați părțile laterale ale procesorului/blenderului. Verificați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.