Creveți Pocnitori
Creveții pocnitori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 3,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 579 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, frișcă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Pocnitori, Creveți Pocnitori, și Creveți Pocnitori.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Combinați condimentele Creole și următoarele 3 ingrediente; se presară peste creveți.
Saut creveți în ulei fierbinte într-o tigaie mare 3 minute.
Adăugați usturoi și ceapă verde; saut 1 minut.
Adăugați smântână și gătiți 2 minute, amestecând des. Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie.
Serviți imediat peste orez sau paste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.