Creveți Paste Primavera ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 332 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii Rome, frunze de busuioc, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Paste Primavera cu creveți, Creveți Paste Primavera, și Salată de Paste Primavera cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
În timp ce pastele se gătesc, încălziți bulionul până la fierbere într-o cratiță de 2 litri; reduceți căldura. Se amestecă broccoli și ciuperci. Acoperiți și fierbeți aproximativ 6 minute sau până când broccoli este crocant-fraged; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bulion
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă brânza și busuiocul până se topește brânza. Se amestecă roșiile și creveții. Gatiti neacoperit la foc mediu, amestecand ocazional, doar pana se incalzeste. Aruncați cu paste.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.