Creveți marinați în lămâie și ulei de măsline
Creveții marinați în lămâie și ulei de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper proaspăt măcinat, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Pui marinat cu lămâie și frigarui de măsline, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și Creveți de lămâie marinată și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați creveții, acoperiți și readuceți la fierbere. Continuați fierberea, parțial acoperită, până când creveții sunt gata, 1 până la 2 minute.
Lăsați creveții să se răcească și apoi curățați-i.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați sucul de lămâie cu uleiul de măsline, roșiile, sarea, piperul și pătrunjelul.
Adăugați creveții și aruncați.
Variații: înlocuiți un kilogram de scoici de mare pentru creveți.
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, până când este foarte fierbinte. Condimentează scoicile cu o linguriță de sare de o optime.
Puneți scoicile în tigaie și căutați până se rumenesc pe fund, una până la două minute. Întoarceți-vă și rumeniți pe cealaltă parte până când tocmai ați terminat, cu una până la două minute mai mult.
Scoateți scoicile și tăiați-le în sferturi. Aruncați cu marinada.: Condimentați vasul adăugând un sfert de linguriță fulgi uscați de ardei roșu în marinată.: Folosiți busuioc proaspăt tocat în loc de pătrunjel.: Pentru o dimensiune suplimentară de aromă, adăugați un cățel de usturoi tocat la marinată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio