Creveți la grătar în stil New Orleans din ' stăpânirea artei gătitului sudic

Reteta New Orleans-stil gratar creveți de la ' stăpânirea arta de gătit de Sud ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție conține 979 calorii, 94G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $10.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei, rozmarin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Caserola de dovlecei de la ' Mastering the Art of Southern Cooking, Plăcintă cu macaroane din cercul Social din ' Mastering the Art of Southern Cooking, și New Orleans-Stil Gratar Creveți Po ' Boy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați creveți cu 1 lingură de condimente. (Acest lucru se poate face cu până la o oră înainte).
Preîncălziți o tigaie mare la foc mare; adăugați uleiul și încălziți scurt.
Adăugați usturoiul și rozmarinul în tigaie și amestecați pentru a rumeni ușor usturoiul, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Adăugați creveții, sosul Worcestershire, sosul fierbinte și sucul de lămâie și sferturile. Amestecați ușor creveții și ingredientele, suficient cât să amestecați.
Se toarnă berea, amestecând pentru a elibera bucățile care se agață de fundul tigaiei și se fierbe amestecul pentru a reduce în timp ce se agită tigaia. Gatiti crevetii 2 pana la 2 1/2 minute, in functie de marime, si adaugati condimentele de fructe de mare ramase si sare si piper dupa gust. Când creveții au terminat de gătit, lichidul trebuie să aibă o consistență de sos.
Bateți rapid untul, întorcând căldura după cum este necesar, până când este topit în sos, lăsându-l gros și emulsionat. Gustați și adăugați sare și piper, dacă doriți.
Îndepărtați sferturile de lămâie.
Serviți cu pâine crustă, o mulțime de șervețele și fingerbowls.
Încingeți fiecare porție cu o bucată de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.