Creveți la grătar în stil New Orleans din ' stăpânirea artei gătitului sudic

Creveți la grătar în stil New Orleans din ' stăpânirea artei gătitului sudic
Reteta New Orleans-stil gratar creveți de la ' stăpânirea arta de gătit de Sud ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție conține 979 calorii, 94G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $10.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei, rozmarin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Caserola de dovlecei de la ' Mastering the Art of Southern Cooking, Plăcintă cu macaroane din cercul Social din ' Mastering the Art of Southern Cooking, și New Orleans-Stil Gratar Creveți Po ' Boy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați creveți cu 1 lingură de condimente. (Acest lucru se poate face cu până la o oră înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Preîncălziți o tigaie mare la foc mare; adăugați uleiul și încălziți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul în tigaie și amestecați pentru a rumeni ușor usturoiul, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați creveții, sosul Worcestershire, sosul fierbinte și sucul de lămâie și sferturile. Amestecați ușor creveții și ingredientele, suficient cât să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Se toarnă berea, amestecând pentru a elibera bucățile care se agață de fundul tigaiei și se fierbe amestecul pentru a reduce în timp ce se agită tigaia. Gatiti crevetii 2 pana la 2 1/2 minute, in functie de marime, si adaugati condimentele de fructe de mare ramase si sare si piper dupa gust. Când creveții au terminat de gătit, lichidul trebuie să aibă o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Bateți rapid untul, întorcând căldura după cum este necesar, până când este topit în sos, lăsându-l gros și emulsionat. Gustați și adăugați sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Îndepărtați sferturile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Serviți cu pâine crustă, o mulțime de șervețele și fingerbowls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
9
Încingeți fiecare porție cu o bucată de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista