Creveți Di Santo
Creveți Di Santo este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sare condimentată, amestec de pesmet, usturoi granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Biscotti & Vin Santo, Sparanghel cu Vin Santo Vinaigrette, și Prăjituri individuale de struguri și Vin Santo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și devein, dacă doriți; așezați într-un castron mare.
Se presară cu usturoi și sare condimentată, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați ulei de măsline, aruncând bine.
Se presară cu amestec de pesmet și se aruncă pentru a acoperi. Aranjați creveții într-un strat uniform într - o tigaie jellyroll unsă cu ulei de măsline de 15 x 9 inci.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute, amestecând de două ori.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.