Creveți De Ardei Cu Nuci
Creveții de Paprika cu nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 394 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, nuci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Creveți de ardei cu nuci, Creveți cu usturoi și boia, și Frigarui De Creveți Cu Ardei Fumurii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și boia de ardei și gătiți, amestecând constant până când sunt parfumate, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați nuci; se sotează până se rumenesc ușor.
Adăugați creveți; gătiți și amestecați până la roz și opac, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Se amestecă napi, oțet, sake sau vin de orez, sare și piper; gatiti si amestecati pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.