Creveți cu sos Romesco, crupe cremoase și verdeață

Creveți cu sos Romesco, crupe cremoase și verdeață
Creveți Pan-Seared cu sos Romesco, crupe cremoase, și verdeață este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 1813 calorii, 43G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză havarti, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Romesco creveți picant cu crupe brânzos rapid și ușor, Fripturi prăjite în tigaie cu sos Romesco, și Penne cu sos cremos de vodcă de roșii și creveți tăiați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță la foc mare cu bulionul de pui, sare și piper. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut, adăugați grăsimile și amestecați cu un bici. Odată ce grăsimile ajung la foc mic, adăugați smântâna, reduceți din nou focul la minim și continuați să gătiți până când grăsimile încep să se îngroașe, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați brânza în grâu, gustați pentru condimente, opriți focul și lăsați brânza să se topească în grâu. Se amestecă pătrunjelul tocat. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Pentru verdeață: într-o tigaie medie la foc mediu, încălziți uleiul și sotati verdeața de muștar până când începeți să se ofilească, aproximativ 1 minut. Amestecați fulgii de chile și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
VerziiVerzii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand verdele sunt doar fragede, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați 1 lingură de unt, lăsând untul să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Condimentează creveții cu sare și piper și apoi adaugă în tigaie. Amestecați creveții în timp ce gătiți. Gatiti pana la rosu aprins, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Odată ce creveții sunt fierți, adăugați vinul pentru a degrada tigaia, lăsând vinul să fiarbă timp de 1 minut până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Opriți focul și adăugați 2 până la 3 linguri de sos Romesco, amestecând pentru a acoperi creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
La farfurie, lingurați grăsimile pe o farfurie, deasupra cu verdeață de muștar și deasupra cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
7
Se macină migdalele într-un robot de bucătărie până se macină fin, dar nu se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați pâinea, oțetul, roșiile, ardeii, usturoiul și ardeiul în procesor și macinați-le scurt până se curăță uniform. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de măsline încet până când sosul se îngroașă. Gustați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate56
Revista