Creveți cu sos de fasole neagră
Creveții cu sos de fasole neagră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 281 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de fasole asiatică, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Creveți în sos de fasole neagră, Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), și Se amestecă creveți prăjiți și sparanghel în sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați uleiul de măsline și usturoiul până când usturoiul este moale, dar nu rumenit, 2 până la 3 minute.
Adăugați sos de fasole neagră, suc de lămâie, vin și bulion.
Întoarceți focul la mare și amestecați des până când sosul fierbe, aproximativ 2 minute.
Adăugați pastele, reveniți la fierbere, apoi adăugați creveți. Se amestecă adesea până când pastele sunt fragede pentru a mușca și creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 5 până la 8 minute. Se toarnă în boluri largi și se presară cu coriandru.