Creveți cu sos de coriandru-pătrunjel
Creveții cu sos de coriandru-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 187 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, pudră de ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Scufundare Cu Pătrunjel Coriandru, Marinat De Coriandru De Pătrunjel Și Sos De Scufundare, și Sos de coriandru-patrunjel si sos de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați sezonul de creveți cu praf de usturoi, praf de ceapă, fulgi de ardei roșu, sare și piper negru.Gatiti, amestecand, pana cand crevetii se onduleaza si devin roz, aproximativ 6 minute.
Se transferă într-un vas de servit și se ornează cu sosul de coriandru-pătrunjel.
Așezați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați toate ingredientele într-o pastă.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.